Mislukte roof bij supermarkt te Santo Dorp

Drie gewapende criminelen zijn op klaarlichte dag een supermarkt in het ressort van politie Santo Dorp binnengestormd en hebben daarbij het winkeliersechtpaar onder schot gehouden. Een van de daders was gewapend met een vuistvuurwapen en de overige twee met jachtgeweren met afgezaagde loop. Een van de rovers probeerde het kasregister weg te rukken, terwijl de tweede dader de vrouw achter de winkel bracht en haar onder bedreiging en mishandeling vroeg waar zij haar waardevolle spullen had bewaard. Op een bepaald moment is een schot afgegaan, waarna alle drie rovers de plaats hebben verlaten zonder medeneming van iets. De winkelier heeft tijdens de beroving twee keiharde slagen aan zijn gelaat moeten incasseren, met als gevolg dat hij een barst aan zijn hoofd en lip heeft opgelopen. Voor de komst van de politie van Santo Dorp hadden de rovers de plaats verlaten. Beide slachtoffers werden met politieverklaring verwezen naar een arts voor behandeling. De rovers zijn vooralsnog onbekend. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: