Incident Bahadoer vredig opgelost

“Ik bied mijn verontschuldigingen aan de hele Surinaamse gemeenschap”

Het incident waarover Dagblad Suriname gisteren al verslag deed, waarbij Soeshma Bahadoer, VHP DNA-kandidaat no.3 in Para, met de dood bedreigd werd, is in alle vrede opgelost. De persoon, die overigens niet geïdentificeerd is, biedt in een video waar hij samen met de VHP-politica te zien is, zijn verontschuldigingen aan de hele Surinaamse gemeenschap aan. “Voor het gedrag die ik heb getoond, excuses daarvoor.” Bahadoer stelt dat zij uit emoties de video, waar de persoon tekeerging tegenover de politica en haar man, op social media had geplaatst. “Maar het gaat uiteindelijk om de gemeenschap. We zijn allemaal eerst Surinamers. We dienen in vrede met elkaar te leven. Het bushuisje wordt op korte termijn door ons hersteld.” In gesprek met Dagblad Suriname stelt Soeshma Bahadoer dat de zaak nu afgesloten is.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: