Bromfietser botst tegen auto en vliegt tegen voorruit

De politie van Nickerie kreeg zaterdagavond omstreeks 23.00 uur een melding van een aanrijding tussen een bromfietser en een auto op de kruising van de Juliana- en de Emmastraat.

Uit het onderzoek blijkt dat de bromfietser over de Emmastraat reed. Op de vermelde kruising heeft de bromfietser geen voorrang verleend aan de autobestuurder met als gevolg de aanrijding. De bromfietser is na de klap tegen de voorruit van de wagen aan gevlogen en vervolgens in de trens beland. Een omstander die het geval meemaakte heeft de 19-jarige bromfietser uit de trens gehaald. De bromfietser raakte gewond. Hij heeft snijverwondingen en een beenfractuur opgelopen.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: