Xavia Mcqueen gaat solo met nummer “Dode Rozen”

De artiest Xavia Mcqueen is geen onbekende in de muziek scene in Suriname.  We kennen haar als Xiomara van Hetten. Zij heeft namelijk onlangs een naamsverandering gehad nadat het management zag dat er op haar vorige naam patent was door een andere artiest met dezelfde naam. Xavia is een combinatie van haar voornamen en Mcqueen is de familie naam van haar vader.

De release van haar nieuwe single “Dode Rozen” is het startsein van haar solo cariere. Dode rozen verteld een verhaal van de vrouwen die ondanks vele tegen slagen toch weer boven op komen maar vooral sterker worden. Dit nummer heeft ze zelf geschreven en het arrangement is gemaakt door de Surinaamse producer FIB. De opnames zijn gedaan door Jason Gentle. De video clip is gemaakt in de penthouse van hotel Royal Torarica die hierdoor ook hun bijdrage hebben geleverd aan een goed eind product. Noell Jeroe van DP frames Su heeft de videoclip geschoten, dit is een jong nieuw filmbedrijf in Suriname die zich wilt inzetten voor het maken van kwalitatieve en goede videoclips voor artiesten.

De artiest Xavia Mcqueen heeft al eerder het record verbroken in Suriname, ze bracht “Te lek lobi fuga feng” uit, die binnen 1 week op nummer 1 stond in de hit lijsten. Daarnaast heeft ze ook een medley gemaakt in verband met de verjaardag van La Rouge een paar jaar terug. Ze is op dit moment druk bezig met een grote buitenlandse producer van Surinaamse afkomst die met meerdere internationale artiesten in het buitenland werkt. Een daarvan is de artiest Jessica Sanches. De naam van deze producer is Rickey Breaker, de bedoeling is dat Xiavia Mcqueen zich nu zal richten op het maken van internationale nummers die via diverse platformen uitgebracht zullen worden. Xavia Mcqueen valt onder het management van Super Trash Management die achter de schermen er alles aan doet om haar carrière tot een groot succes te maken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: