Misiekaba droomt nog steeds over ‘next Dubai’

‘Wanneer wij die olie binnen 5 tot 6 jaren uit de zee pompen’

NDP-topper en minister van Sozavo, Andre Misiekaba, droomt nog steeds om Suriname tot de volgende Dubai te maken. Dubai en Singapore, dit zijn de twee beloftes die Misiekaba het volk van Suriname sinds de verkiezingen van mei 2010 heeft beloofd. De verwachtte Dubai is echter uitgebleven, terwijl wij niet eens hoeven te denken aan een Singapore met de verslechterde economische situatie de afgelopen vijf jaren. Maar de politicus is hoopvol met de olievondsten voor de kust van Suriname en de inspanningen die de regering naar zijn zeggen pleegt om het leven van de burger beter te maken. “Wanneer wij die olie binnen 5 tot 6 jaren uit de zee pompen, dan zullen we letterlijk meemaken wat het betekent om ‘in the next Dubai te zijn”, zei Misiekaba woensdag in het regeringsgezinde programma Bakana Tori. De NDP’er verwees naar het 720 pagina’s tellend boek ‘Van Visies naar Verworvenheden’ dat recent door de regering is uitgebracht. Daarin zijn al de zaken die deze regering tussen 2015 en 2020 heeft gerealiseerd, opgesomd.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: