Brando bekend van Setdans: “ ik was teruggetrokken vanwege de huidige situatie”

De heer Brando, bij ons allen bekend, zegt in een interview aan Dagblad Suriname dat alles stil ligt voor wat betreft entertainment. Daarom had hij zich teruggetrokken. Wat betreft setdans en meer was hij gefocust op zijn prive leven. Dit alles vanwege de huidige situatie rond het coronavirus en de lockdown. Ook optredens bij de bejaardentehuizen hebben geen voortgang kunnen vinden, zo ook de trainingen bij de sociale instellingen, internaten, tehuizen etc. alles is helemaal vast komen zitten. Vooral voor de ouderen is het een groot gemis. Bij sommige bejaardentehuizen was er elke maand entertainment waaronder zang en dans. Brando hoopt heel gauw wéér de blije gezichten te mogen zien van de oudjes. “Wij gaan in de komende week zang en dans materiaal laten uitzenden via de tv. Hierbij  kan men  genieten van setdans en golden oldies”,  aldus Brando

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: