Amit Sewgolam presenteert nummer “Chan Acha Kaam Kari”

De populaire Bhaithak Gana ster Amit Sewgolam heeft speciaal voor de Voorzitter van de VHP, Chan Santokhi een nummer opgenomen als ondersteuning van diens “Red Suriname” Campagne. Dit is tot stand gekomen in samenwerking met Campagne Management Diaspora.

Het lied is in het Sarnami opgenomen en heet “Chan Acha Kaam Kari”( Chan zal goed werk verzetten), welke aanleunt op de “W’O SET ING” slogan van de oranje partij. In dit lied roept Sewgolam Surinamers op om gebruik te maken van hun stemrecht en te stemmen op de VHP van Santokhi, want die is de enige die redding kan brengen voor het Surinaamse Volk.

De in Nederland woonachtige zanger is begaan met het lot van zijn geboorteland en ziet graag dat er verbetering en verandering komt in de sociaal economische situatie van het land.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: