Artiest Yvano vanuit Frankrijk lanceert nummer “Like A Gangsta”

Een zanger  met Surinaamse roots is Aougui Lamoraill, onder de artiestennaam Yvano. Hij heeft

het vrouwelijk schoon als inspiratiebron. Dit is terug te vinden in bijna al zijn songs. Vorig jaar juni heeft hij zijn liefde voor de vrouw met het nummer “Follow Me” naar voren gebracht. In dit  nummer, waarvan een deel van de tekst in het Frans is, vraagt hij zijn geliefde om samen een gezin te stichten, zodat hij haar alle liefde kan geven. Dit keer wederom met het liefdesnummer “Like A Gangsta”. 

Yvano zingt het nummer met vocale ondersteuning van de welbekende King Koloni. Hij wil met het Dancehall nummer “Like A Gangsta” aantonen hoeveel hij van een dame houdt, dat hij zelfs winti krijgt voor haar. “Ik wil geen geld, maar liefde van de dame van wie ik hou. Daarom zing ik ook in het nummer “Lobi like a gangsta”. De boodschap die je uit de tekst kan halen is zeker liefde en respect hebben voor de vrouw. Yvano is zeer tevreden over de bijdrage van King Koloni en spreekt van een goede samenwerking. 

Al heel jong en wel vanaf zijn zesde jaar maakte de zanger kennis met muziek. Dankzij zijn oudere broer Rico, die toen in de muziekgroep Kaseko Loco zat, belandde Yvano op 12-jarige leeftijd in de muziekwereld. Rico had een tekort aan muzikanten en hun moeder was ervan overtuigd dat hij genoeg talent had. Hij bood zijn broer de ondersteuning en dat was het begin van Yvano zijn muziekcarrière. Aougui Lamoraill is al zeventien jaren in de muziek business en leeft van zijn muziek. Hij is een succesvolle producent, die woont en werkt in Frankrijk. Onder zijn eigen label “Al Music Record” brengt hij zijn songs uit. “Like A Gangsta” is het nieuwste nummer uitgebracht onder dit label. 

In zijn muziek komen er vaak bewust Aucaanse woorden of regels voor, om de band die hij met Suriname heeft, te benadrukken. Hij zingt ook graag in Engels, Frans en Sranan Tongo. Als het gaat om zijn muziekstijlen, is dat altijd een verrassing. Hij vindt dat je je als artiest niet altijd hoeft vast te klampen aan een genre.  “Like A Gangsta” van Yvano komt heel binnenkort uit in Suriname. De artiest kijkt uit naar de reacties van het Surinaamse publiek.

Ook hij raakt dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van Covid-19. Volgens hem is het een gevaarlijke ziekte en wij moeten de maatregelen blijven volgen om sneller erdoorheen te komen. Hij vraagt een ieder daarom om liever thuis te blijven, was je handen vaker met water en zeep en houd 1,5 meter afstand van elkaar. Desondanks is het volgens hem ook heel belangrijk om te ontspannen. Daarom gebruikt hij zijn muziektalenten als de nodige ontspanning in zijn leven en middels zijn muziek probeert hij ook plezier te brengen in anderen hun leven. Muziek is een wapen voor hem. Je kan het gebruiken om een boodschap beter door te geven. Zijn boodschap luidt daarom:” Blijf thuis en geniet van het lied. Ga niet piekeren en stressen, maar ontspan je!

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: