Artiest D-wack lanceert clip in samenwerking met Cobra Jack

Artiest D-wack heeft in samenwerking met de zanger genaamd Cobra Jack zijn nieuwste clip “Aanrijding” uitgebracht. In een interview met Dagblad Suriname zegt hij het volgende: “Mijn naam is Dhinesh Hiralal, mijn artiestennaam is D-wack en ik ben sinds kort 39 jaartjes oud. Recentelijk heb ik een nieuwe clip mogen opnemen en lanceren in Suriname. Ik heb vaker met artiesten uit Suriname gewerkt. Bij deze nieuwe clip ben ik de samenwerking aangegaan met de in mijn ogen meest talentvolle zanger van Suriname genaamd Cobra Jack. Wij hebben samen het nummer “Aanrijding” uitgebracht. Dit nummer gaat over de grote hoeveelheid aanrijdingen die zich afspelen in Suriname. Samen hopen wij met dit nummer het probleem onder ogen te brengen bij de bevolking van Suriname. Ik moet zeggen dat het nummer goed is ontvangen en het zeer goed doet momenteel in de charts op internet.

Inmiddels zijn Cobra Jack en Ik begonnen met het schrijven en produceren van een vervolg track. Ik, D-wack, ben al geruime tijd bezig in onze hindoestaanse muziekwereldje. Ik was 16 jaar toen ik echt begon met optreden. Het begon met vrienden en neven in familiebandjes muziek en vervolgens de eerste echte serieuze stap  bij de muziekformatie “Yess”.  Hierna heb ik 7 jaren mogen zingen bij de leukste band van Nederland, “Next Time”. Na mijn tijd bij “Next Time” heb ik in 2008 de stap gemaakt naar de meest commerciële en populaire groep “XQLUSIV”.

Deze band is zowel in Nederland als in Suriname enorm bekend mede door “The King off Hindi Pop: Oemar Wagid Hoessein. Ik ben nu 12 jaar actief bij deze muziekgroep en heb het tot op heden enorm naar mijn zin. Samen met deze groep heb ik in totaal ongeveer op 40 band/studio cd’s mogen zingen. Tal van keren naar Suriname voor superleuke shows, dat heb ik ook mogen meemaken met XQLUSIV.

Momenteel zijn ook wij net als vele andere muziekgroepen getroffen door de gevolgen van corona virus. Dit maakt het nu onmogelijk om samen met de groep op een podium te staan om onze doelgroep te entertainen. Daar waar het in het begin best wel fijn was om een paar weekenden vrij te mogen zijn moet ik zeggen dat ik nu wel erg ernaar verlang om weer op het podium te staan. Dit coronavirus heeft helaas ook binnen onze hindoestaanse muziekgemeenschap veel slachtoffers gemaakt. Ik hoop dat we met ons allen positief en sterk uit deze moeilijke periode zullen komen. Ik heb daar alle vertrouwen in” aldus D-wack.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: