VHP: tijdelijke verlichting vervangen door duurzame maatregelen

De VHP vindt het uiteraard van groot belang dat de regering maatregelen heeft genomen om de impact van het Covid-19 virus tijdelijk te compenseren. De VHP heeft daar vanaf het begin op aangedrongen.

De VHP wijst er echter ook op dat onder deze NDP-regering de koopkracht en het besteedbaar inkomen van de bevolking systematisch is uitgehold. Het is een feit dat het volk van Suriname armer is geworden en het elke dag weer ervaart. Eerder gedane beloften zijn niet ingelost.

De VHP heeft daarom vorige week reeds aangegeven dat wanneer regeerverantwoordelijkheid gedragen zal worden, binnen 6 maanden gewerkt zal worden naar verhoging van de AOV en het waardevast maken van de pensioenen.

Onze ouderen die substantieel een bijdrage hebben geleverd aan de opbouw van dit land kunnen en mogen niet vergeten worden. Tijdelijke verlichting is welkom, maar wat echt helpt is duurzame inkomensverbetering voor alle Surinamers.

VHP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: