Jackson Blai: “ ik vraag een ieder om zich aan de regels te houden vanwege het Coronavirus”

Een van de bekende Surinaamse artiesten is Jackson Blai. Deze zanger is populair vanwege zijn liederen en samenwerking met andere artiesten. Momenteel heeft de artiest zijn eigen muziekgroep Jackson Blai en Universalband. Hij zingt ook samen met Wang ede

In een interview met Dagblad Suriname zegt de artiest over de huidige situatie: “ ik vraag iedereen om zich aan de regels en wetten te houden wat betreft het coronavirus. Een bijzonder woord van dank aan de dokters in het ziekenhuis en de overheid voor aanpak. Momenteel is politiek mijn bezigheid tevens mijn nieuw album waaraan ik werk voor lancering na de verkiezingen” aldus de artiest

Jackson Blai is naar eigen zeggen op 16-jarige leeftijd begonnen met zang en dat doet hij tot heden. Hij luisterde dagelijks naar muziek van Reagy Jahbles en hij is de inspiratiebron geweest. Vandaar dat Blai het liefst Dancehall en Reggae muziekstijl ten gehore brengt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: