Kater Karma ervaart muziek als creatieve uiting en wil mensen raken via politiek

Regillio Pinas beter bekend als Kater Karma is al langer dan een decennium bezig met muziek. Het is zijn grootste passie, daarna gevolgd door voetbal. Verder is hij zeer sociaal bewogen. Deze eerste passie is vrijwel een levensstijl geworden. Deel van zijn leven dus. Hij zal muziek blijven maken omdat hij dit ervaart als een creatieve uiting waarbij hij mensen raakt en de verwachtingen van zijn fan-base moeten vervuld worden. Nu kiest hij een tree hoger om niet alleen de mensen te raken via muziek maar ook via de politiek daadwerkelijk een positieve impact te hebben in hun leven en degenen in een achterstandspositie alternatieven te bieden om te komen uit hun huidige situatie.

Sinds de officiële bekendmaking van zijn kandidaatstelling brengt hij zijn dagen voornamelijk door met veldwerk. Het actief voeren van propaganda voor zijn partij de ABOP. Het uitvoeren van sociale projecten waar hij bewust voor kiest om niet altijd in de publiciteit te treden. Ook met de bedrijfsvoering van zijn bedrijf Lemon Vybz. Zijn boodschap naar alle Surinamers ivm het Covid-19 gebeuren is om stipt de instructies van de overheid op te volgen. Tegelijkertijd wenst hij ook een oproep te doen aan de overheid om daadwerkelijk de ondernemers op zeer kort termijn te voorzien van een tegemoetkoming oftewel een nood-compensatie zodat men het hoofd boven water kan houden

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: