28-jarige na ruim 5 maanden aangehouden wegens poging tot verkrachting

De politie heeft op donderdag 7 mei de 28-jarige verdachte B.N. opgespoord en aangehouden ter zake feitelijke aanranding en poging tot verkrachting. Deze verdachte had in de ochtend van de tweede Kerstdag van het vorig jaar, door middel van braak, zich toegang tot de woning van het slachtoffer verschaft. Hij had een plank van de achterwand van haar huis verwijderd en was via de ontstane opening naar binnen gekomen. Het slachtoffer was toen nog in diepe rust. Zij werd in haar slaap aangevallen door de verdachte, die gewapend was met een mes. Onder bedreiging van het mes probeerde hij het slachtoffer te verkrachten, echter lukte dat niet. Het slachtoffer verzette zich en begon daarbij om hulp te roepen. Uit vrees was de verdachte toen weggerend. Hij heeft zich bijkans 6 maanden uit de handen van de politie weten te houden. Hij was ondergedoken in een ander district. Afgelopen donderdag, 7 mei, werd hij wederom gesignaleerd in het ressort waar hij het feit had gepleegd. Hij werd toen gearresteerd. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is B.N. in verzekering gesteld.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: