28 overtreders lockdown overgebracht naar post Kwatta

De politie van Kwatta heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 8 mei 28 lockdown-overtreders staande gehouden en overgebracht naar het bureau. Deze personen bevonden zich na 20.00 uur op de openbare weg, zonder te beschikken over een verlofpas. Zij werden allemaal overgebracht naar het bureau en werden daar tot 06.00 uur verplicht opgehouden. Onder deze 28 overtreders bevonden zich 5 vrouwen en 23 mannen.

Als reden gaven enkelen op dat zij niet gelet hebben op de tijd. Zij waren bij hun vrienden en familie. De overtreders beloofden de politie plechtig dat zij deze fout nooit meer zullen maken, maar toch werden zij naar de post overgebracht. Op Kwatta is het haast elke dag zo dat mensen zich niet houden aan de maatregelen van de lockdown in verband met Covid-19. Deze overtreders werden, zoals eerder gesteld, pas vrijdagmorgen 8 mei, om 06.00 uur, vrijgelaten.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: