Politie Uitvlugt arresteert inbreker na verkregen tip

De 19-jarige S.M is op donderdag 7 mei door de politie van Uitvlugt aangehouden en in verzekering gesteld. Deze verdachte heeft in maart ingebroken in een woning. Daarbij zijn er goederen ontvreemd. De verdachte heeft een flatscreen televisie uit de woning weggenomen en uit de auto van de benadeelde werd ook een dvd-player gestolen. De politie kreeg donderdag de informatie over de mogelijke inbreker. Deze informatie werd uitgewerkt en de 19-jarige verdachte werd opgespoord. Bij zijn aanhouding heeft de verdachte een volmondige bekentenis afgelegd. Op zijn aanwijzing is de gestolen televisie teruggevonden, maar de dvd-player niet. De politie is bezig ook die te achterhalen. In het belang van het onderzoek is S.M. in verzekering gesteld.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: