Short movie/ Film The Revealing – From The Diary Of A Psychologist

Onlangs is in Suriname de productie afgerond van de Engelstalige short film The Revealing – From The Diary Of A Psychologist. De film is een Shaan Cinema Ventures productie in samenwerking met Srapu Studio, geschreven en geregisseerd door de zeer getalenteerde Krishnendu D’Costa. In de film speelt de prachtige Surinaamse Carol Chen Poun Joe – een model en kunstschilder – de echtgenote, terwijl de in Suriname geboren Sheldon Teixeira, de echtgenoot speelt. Kris die ook in de film te zien is, speelt de rol van psycholoog.

Kris, zoals hij beter bekend is, werd toen hij op een avond de Bijbel las geïnspireerd door een vers uit de Hebreeën, wat hem ertoe bracht deze film te maken. De film is gebaseerd op een waargebeurd incident met een echtpaar in Calcutta, India.

De productie startte medio 2019 maar door bepaalde technische obstakels met de crew liep de productie vertraging op. Als producent en regisseur van de film wil Kris het onderwerp impotentie uit de taboesfeer halen en mensen helpen ermee om te gaan, zonder het als een taboe te zien.  De film wordt op vrijdag 15 mei via internet gelanceerd tijdens de ‘Internationale Dag van het Gezin’. Om erachter te komen hoe je de film kunt bekijken kun je de Facebookpagina www.facebook.com/TheRevealingFilm volgen, waar zij de verdere instructies zullen geven.

Krishnendu D’Costa is geboren en getogen in India en studeerde aan de welbekende Saint James School en aan het felbegeerde Saint Xaviers College. Hij komt uit een creatieve en echte onderwijzersfamilie, zowel van zijn moeders als vaders kant. Naast het runnen van een marketing- en designbureau is Kris een actieve schrijver, zanger, dichter en acteur. In India acteerde hij in een televisieserie genaamd ‘Swapnaneel on ZeeAlpha’ en hij trad op in verschillende dans- en theateracts als artiest of als regisseur/organisator. Kris en zijn team proberen middels deze short film SRD 30.000 op te halen, een bedrag dat zal gaan naar het maken van de volgende film. Personen of bedrijven die graag willen participeren of een steentje willen bijdragen kunnen een e-mail sturen naar [email protected] met het onderwerp: ‘Willing to support with funding’ of appen naar 778 8421.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: