Moederdag nummer “ Maa” uitgebracht door Lucky Singh

Op zondag 10 mei aanstaande vieren wij Moederdag. In verband hiermee heeft de Nederlandse Indiase Lucky Singh het nummer “Maa” uitgebracht. In een interview met Dagblad Suriname geeft de zanger mee: “ Het muzikale gedeelte is gedaan door de Surinaamse Reehan Baitali, gitaar door Suraj Jiawan. De mixing, mastering en clip is gedaan door Sanjay Autar, bekend als SelectaBeats binnen de music scene. Vanuit Suriname kreeg het team ondersteuning, motivatie van  N-Joy Jewels. Het is een speciaal nummer gedaan voor alle moeders. Ik wens alle muziekliefhebbers veel luisterplezier toe en vanaf nu al een fijne Moederdag” aldus de zanger. “ A special day with a special song” schreef de artiest ook op sociale media. Het lied is inmiddels al te beluisteren via You Tube. Daarnaast gaat het ook al viraal op sociale media en de zanger krijgt positieve reacties. Het gaat om het bestaande nummer “Maa Nahi milti” van Kishore Kumar, Asha Bhosle.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: