Kiwanis Club Paramaribo Central gedenkt kindertehuis in Para

Kiwanis Club Paramaribo Central heeft kindertehuis “The Rising Glory” te Para bedacht. In een interview met Dagblad Suriname zegt Vice President Hofwijk, dat naar aanleiding van een dringend verzoek van de leiding van het kindertehuis “The Rising Glory” te Para, de President van de club, mevrouw R. Achong en Vice President,  mevrouw M.Hofwijk van de serviceclub ‘Kiwanis Club Paramaribo Central’ op 06 mei jongsleden een bezoek hebben gebracht aan dit kinderhuis. Hierbij is een levensmiddelenpakket overhandigd, alsmede enkele zakken met speelgoed en schoeisel voor de kinderen. De leiding en de 15 kinderen, variërend in de leeftijd van 4 tot 15 jaar, waren zeer ingenomen met de schenking. Het levensmiddelenpakket bestond o.a. uit: een baal rijst, een pak kipbouten, gallons spijsolie, suiker, blom, zak aardappelen, blikken bruine bonen. De middelen voor deze geste zijn verkregen uit donaties (geld en goederen) van sociaal bewogen mensen, die het motto: “Serving the children of  the world “ van de “Kiwanis Club Paramaribo Central” volgaarne ondersteunen” aldus de Vice President Hofwijk

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: