Kimberley Mungra lanceert single en belooft meer songs

Nederlandse singer-songwriter met Surinaamse roots lanceert vandaag, zaterdag 8 mei, haar nieuwe song ‘Mi Todo’ online. Het nummer is naar eigen zeggen van de artiest erg belangrijk voor haar muziekcarrière. In de song, die ze samen vertolkt met de Latin artiest Pablo Jax, laat ze ook zien dat ze een veelzijdige artiest is die niet alleen Engelstalig zingt en schrijft. “Ik heb mezelf met deze song bewust een nieuwe richting gegeven qua stijl en flow wat een hele frisse, coole, zomerse vibe geeft. Ik wil vooral dat men gewoon een beetje kan genieten en los kan gaan in hun eigen woonkamer ondanks de situatie waar we nu met de hele wereld inzitten”, benadrukt ze.

‘Mi Todo’ (Mijn alles) gaat over de liefde die je voelt voor iemand die hier zelf nog niet zeker van is en vecht tegen het onvermijdelijke. En dat is dat jullie voor elkaar gemaakt zijn!. Kimberley wilde dit keer iets nieuws proberen. Voorheen heeft zij met haar nummer ‘C’est la vie’ (in 2018 uitgebracht) al laten zien dat zij naast Engels ook Franstalig kan zingen en schrijven. ‘Mi Todo’ is een combinatie van Engels en Spaans. De combinatie van de zwoele lyrics van Kimberley met de heerlijke flow en Spaanse lyrics van Pablo zorgen duidelijk voor een muzikale chemistry.

De singer-songwriter is een van de oprichters van de meidengroep OOAK. (Double-Oh-Ay-Kay). Kimberley deed vorig jaar mee aan de Grote Prijs van Nederlanden en bereikte de halve finale. In datzelfde jaar bracht ze twee EP’s op de markt. Haar tweede EP ‘One In A Billion’ heeft ze kunnen financieren door subsidie van Fonds Podiumkunsten van Nederland. ‘Mi Todo is ook te beluisteren op de bekende digitale platforms You Tube, Deezer, Tidal en Apple Music. De song is ook eclusief te verkrijgen op TrackDrip.

Kimberley: “Men kan zeker deze zomer nog nieuwe songs verwachten. Momenteel ben ik een nieuwe samenwerking aangegaan met een label en nieuwe producer en 1 van deze songs zullen we deze zomer nog releasen!” De Grote Prijs van Nederland is een muziekprijs die jaarlijks wordt uitgereikt.

error: Kopiëren mag niet!