Nummer “Daro na daro na corona se yaaron” met Surinaamse talenten

Het nieuw gelanceerd nummer “Daro na daro na corona se yaaron” heeft betrekking op de huidige situatie, het gaat over het coronavirus. Het nummer is tot stand gekomen door samenwerking tussen Surinaamse talenten en de Indiase Ustad Johar Ali, Ustad Nazakat Ali en uit Dubai Ustad Shri Asif Ali. De Surinaamse zangeres Prianka Parohi geeft mee in een interview met Dagblad Suriname dat het nummer betrekking heeft op het coronavirus en geschreven is door Ustad Johar Ali vanuit India. “Het nummer is gezongen door Ustad Shri Asif Ali en mij persoon Prianka Parohi. Hij is de muziekleraar van het Swami Vivekananda Cultural Centre en komt uit Dubai. Hierbij is de chorus gedaan door SVCC studenten Jaanvi Marte, Jeya Panchoe, Adesh Panchoe, Niddha Mahinder, Rani Chitan, Hemraj Toelsi. De mix is in India gedaan door Ustad Nazakat Ali in Kabir Studio. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Shri Soerdjan Parohi (mijn adja, grootvader), mijn ouders, SVCC en vooral mijn muziekleraar en daarnaast een ieder die heeft meegeholpen aan het project. Het is tevens het eerste project van de muziekleraar (guru ji) met zijn Surinaamse studenten en ik mag de Almachtige dankbaar zijn dat ik deel ben van het project en tevens zijn student” aldus Prianka Parohi.

error: Kopiëren mag niet!