Speciale Moederdag Editie Hindi Vibe met Disc Jockeys vanuit de Hindoestaanse gemeenschap

Het is op 10 mei aanstaande Moederdag. Jaarlijks werden er tal van evenementen en bijeenkomsten georganiseerd voor deze dag. Het jaar 2020 heeft anders uitgepakt met het coronavirus. We kunnen stellen dat het de rustigste Moederdag wordt. Maar dat zal ons niet weerhouden om onze moeders en moederfiguren te verwennen. Insane Creations & Arvid Productions in samenwerking met enkele Surinaamse Disc Jockeys staan gereed met de Speciale Moederdag Editie Hindi Vibe. Het gaat namelijk om de meest bekende Disc Jockeys vanuit de Hindoestaanse gemeenschap zoals Dj Insane, Dj Faried, Dj Crazy Needle,  Dj Temptations, Dj Xplotions en Dj X-Treme. Dj Crazy Needle, Anil Ramharakh geeft in een interview met Dagblad Suriname aan; “het is de bedoeling dat wij Disc Jockeys ondanks de  Coronapandemie in de hele wereld toch  proberen om de mensen in Suriname en buitenland te entertainen met leuk muziek. Het initiatief van deze editie komt van Rajeev Badal (Dj Insane). De bedoeling is ook dat wij op zo een manier de éénheid onder de Disc Jockeys binnen de Hindoestaanse gemeenschap blijven behouden. Disc Jockeys missen zeker hun wekelijkse optredens.Wij zullen vanuit een Locatie live bezig zijn op FB , youtube en TV” aldus Dj Crazy Needle.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: