DJ JRM-E over de huidige situatie

Een van de Surinaamse disk jockeys is Jeremy randy sastro bekend als DJ JRM-E.  In een interview met Dagblad Suriname geeft Jeremy aan “ Ik wil graag live gaan voor me fans. Maar helaas heb ik een baby van 7 maanden thuis, dus ik kan geen lawaai maken. Er staat wel iets in planning in verband met de avond klok. Momenteel is het Gezellig Thuis met mijn kids. Qtimen, lessen door doen met hun van de school etc. Daarnaast doe ik ook kleine werkjes jobs. Ondanks alles zal muziek mijn liefde blijven. Als boodschap zou ik graag meegeven aan de jeugd is sparen ! Dan kan je in deze situaties heel goed uitkomen. Als je dromen heb geef niet op , ga er voor. En denk vooral aan je studie. Studie is belangryk. Voor der rest ben ik wel dagelijks bezig met muziek. Muziek slaapt niet dus het is elke dag wel bijhouden en meegaan  ” aldus DJ JRM-E

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: