Cyriel & The More Love band: “ we blijven oefenen om beter muziek ten gehore te brengen”

De Surinaamse muziekgroep Cyriel & The More Love band is evenzo getroffen door de huidige situatie, coronavirus en lockdown. Het is zo dat vrijwel de gehele muziekwereld eronder lijdt. Cyriel & The More Love band bestaat momenteel uit 11 leden en zij brengen de muziekstijlen Kaseko, Reggae en Kawina ten gehore. In een interview met Dagblad Suriname geeft de management aan dat het een moeilijke situatie is. Covid 19 is niet slechts een landelijk probleem, het bestrijkt de hele wereld. Er zijn optredens afgelast waardoor er geen inkomen meer is. In het begin hebben we het kunnen overleven door middel van onze spaargelden maar die zijn inmiddels ook al op. De boodschap naar de gemeenschap toe is dat de muzikanten zich moeten blijven houden aan de voorgeschreven Covid 19 maatregelen en ook gezond moeten blijven eten. Healthy lifestyle is een van onze prioriteiten binnen de groep. Wij van de groep blijven positief en kijken uit naar het herstel van covid 19. We gebruiken onze vrije tijd nuttig en blijven oefenen om steeds betere muziek te maken  voor de gemeenschap” aldus de management van Cyriel & The More Love band

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: