Wiseman Gad lanceert single “Blessie Fu Jah”

Trevor “Wiseman Gad” Bruinhart,is onlangs uitgekomen met een nieuwe single genaamd: “Blessie Fu Jah”. Voor de opname van dit lied heeft hij samengewerkt met Rosco Studio. De song is meteen met een videoclip uitgebracht, geschoten door High Time pro. Voor de productie van de single is Wiseman Gad een samenwerking aangegaan met 95 South Productions en Amoksi Consultancy & Entertainment (ACE). Het nummer is al te beluisteren en aan te vragen op diverse lokale radio en tv-stations.

De inspiratie voor het schrijven van het lied haalt hij uit zijn levenservaringen. Aan de hand van hoe de afgelopen periode is geweest. Met deze single wil Wiseman Gad eenieder bemoedigen die hard werkt en zekere doelen wil bereiken. Hij geeft aan dat je soms wordt tegengewerkt door mensen om jou heen, zoals je vrienden maar dat je niet moet opgeven. Het vertelt dat jaloezie gewoon een deel is van het leven en dat het jou niet uit het veld moet laten slaan. “Song libisma, na gewoon ding wani fight yu, maar nooit yu o stop fu kisi a blessie fu Jah Jah”, vertelt hij verder. Hij is de mening toegedaan dat jaloezie niet nodig is omdat wij allemaal de zegeningen van de Almachtige krijgen, zolang wij eerlijk en oprecht leven.

Met zijn muziek wil hij positief boodschappen blijven delen met de samenleving en fans. Later in het naar komt hij uit met een mixtape met meerderen levenslessen en positieve boodschappen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: