Aishwarya Sakhuja van Yeh Hai Chahatein over financiële spanningen waarmee de televisieacteurs worden geconfronteerd tijdens COVID-19

Aishwarya Sakhuja speelt de rol van de antagonist in Yeh Hai Chahatein en dit is de eerste keer dat ze deze zone verkent. Ze heeft altijd de personages van de hoofdrolspeler gespeeld, maar deze keer is ze uit haar comfortzone gestapt en zijn haar fans onder de indruk van haar optreden. Vanwege het Coronavirus zijn de opnames van alle televisieshows stopgezet. Hoewel beroemdheden niet kunnen wachten om weer aan het werk te gaan, hebben ze vanwege de bezuinigingen met veel financiële problemen te maken gehad. Er zijn ook meldingen geweest van televisieshows die werden stopgezet.

In haar recente gesprek met een webportaal vertelde Aishwarya Sakhuja over hoe de tv-acteurs hun spaargeld hebben gebruikt, omdat het beschamend is om om de betaling van het tot nu toe verrichte werk te vragen. Ze zijn zich ervan bewust dat dit voor ons allemaal een moeilijke tijd is en dat de shows mogelijk met bezuinigingen worden geconfronteerd, maar Aishwarya bevestigde dat Yeh Hai Chahatein zich in de veilige zone bevindt. Ze zijn zich nog steeds niet bewust van het soort markt dat voor de acteurs zal opengaan nadat de lockdown is beëindigd. Ze hopen in juni op sets terug te gaan, maar er is niets bevestigd.

Aishwarya zegt dat ze denkt dat de televisie-industrie de laatste zal zijn die opengaat na de lockdown, omdat er veel mensen bij betrokken zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: