“Uithoudingsvermogen komt vanzelf,” zegt Anushka Sharma

Anushka Sharma is 32 geworden en deze succesvolle superster en onderneemster vertelde hoe zij in zichzelf geloofde vanaf het begin. Zij begon als model op 15-jarige leeftijd. Ze zegt: “uithoudingsvermogen komt bij mij vanzelf. Het leidt me, het leven leidt me. Het leven heeft me gebracht tot het punt waar ik nu ben,” zegt Anushka. De superster, die ook de jongste vrouwelijke producer van Bollywood is, beschouwt haar vader, kolonel Ajay Kumar Sharma, als haar grootste leraar. “Ik ging naar de Army Public School in Bangalore en ik heb daar een aantal heel goede leraren gehad. Ik was heel dicht bij hen en ze hebben een zeer blijvende indruk op mij gemaakt. Daarnaast heeft mijn vader me een aantal onschatbare lessen geleerd die ik nog heel lang in mijn leven kan gebruiken’, zegt ze.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: