Acteur Priyanshu Painyuli voegt zich bij cast Mirzapur 2

Priyanshu Painyuli heeft veel lof ontvangen voor zijn rol als een drug lord uit Bangladesh in de film Extraction en als de geruchten geloofd mogen worden zal de acteur ergens gedurende het jaar nog en grote release hebben. Priyanshu heeft opnamen gedaan voor een uitgebreid schema voor het tweede seizoen van Mirzapur en zal een belangrijke rol vertolken in dit deel.

Mirzapur is een van de grootste shows op Amazon Prime. Het verhaal van twee broers Guddu (Ali Fazal) en Bablu (Vikrant Massey), die verstrikt raken in een wereld van drugs, wapens en geweld nadat ze Munna (Divyendu Sharma) hebben ontmoet, de zoon van maffiabaas Akhandanand Tripathi (Pankaj Tripathi) die miljoenen heeft verdiend met het verkopen van tapijten.

De bron voegt eraan toe: ‘Het eerste seizoen eindigde met de dood van veel oude personages. Dus het nieuwe seizoen verruimt onvermijdelijk zijn horizon. “

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: