Vechtpartij in winkel eindigt in poging tot zelfmoord

De politie van Wanica kreeg zondag rond 16.00 uur een melding van een vechtpartij voor een winkel op de hoek van de Mawakaboweg en de Bomapolderweg. Uit het onderzoek blijkt dat Aniel bezig was met vrienden te borrelen bij de winkel. De gebroeders Raymond en Sunil hebben Aniel bij de winkel gezien en zijn hem rekenschap gaan vragen omtrent een oude vete. Dit mondde uit in een vechtpartij, waarbij Aniel de gebroeders heeft verwond met een kapotte fles. De gebroeders hebben op hun beurt Aniel mishandeld met een eind hout. Er werden over en weer slagen toegebracht. De politie verschenen ter plaatse. De gebroeders werden ter plaatse aangetroffen met verwondingen. Zij werden per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Zij hebben verwondingen aan hun gelaat opgelopen en bloedden hevig. Aniel had zich voor de komst van de politie uit de voeten gemaakt. Hij nam later op de dag rond 17.30 uur een verdelgingsmiddel in. Het vermoeden bestaat dat hij dit heeft gedaan uit vrees. Ook Aniel is afgevoerd naar Spoedeisende Hulp. De politie van Santo Boma heeft de aangifte opgenomen en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zal worden bepaald of het trio al dan niet in verzekering zal worden gesteld. De gezondheidssituatie van het trio is vooralsnog niet bekend.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: