Dia Mirza zet zich in voor strijd tegen coronavirus

Bollywood-actrice Dia Mirza heeft zich aangesloten bij negen vrouwelijke leiders over de hele wereld om een ​​wereldwijd plan voor sociaal -en economisch herstel van het nieuwe coronavirus te ondersteunen. Mirza, die een milieuactivist is, zal bijdragen aan het creëren van een duurzame planeet als onderdeel van Rise for All, een wereldwijde belangenbehartigingsorganisatie. Het initiatief is gericht op het mobiliseren van steun voor de VN-routekaart om de huidige COVID-19-pandemie aan te pakken. Dia zal werken aan de financiering van het UN Response and Recovery Trust Fund.

Andere hoogwaardigheidsbekleders die zich bij Mirza gevoegd hebben zijn  de president van Ethiopië Sahle-Work Zewde, premier van Noorwegen en SDG-advocaat Erna Solberg, SDG-advocaat en hare hoogheid Sheikha Moza bint Nasser uit Qatar, premier van Barbados Mia Mottley, ambassadeur van de Good Women van Pakistan, Muniba Mazari, uitvoerend directeur van UNICEF Henrietta Fore, uitvoerend directeur van UN Women Phumzile Mlambo-Ngcuka en uitvoerend directeur van UNFPA Natalia Kanem.

Dia Mirza zei dat naar verwachting de komende weken meer vrouwelijke leiders uit de politieke, multilaterale en zakelijke sector zich bij Rise For All zullen aansluiten. De actrice-producent zei dat ze zullen werken aan het bouwen van een duurzamere wereld door niet alleen de Overeenkomst van Parijs en de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling aan te nemen en na te leven, maar ook individuele actie en individuele manieren te vinden om betere burgers van onze planeet te worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: