Geen geld, geen liefde

“De vraag is waarom zoveel mensen in de aap gelogeerd zijn: “Het ziet er slecht uit voor Suriname. Het land verkeert in een vervelende positie. Velen zitten in de penarie, maar de NDP slaat zichzelf op de borst, dat met soso lobi het volksbelang wordt gediend. Als wij calypso-zanger Mighty Sparrow mogen geloven, you can’t make love on hungry belly”, jammert het volk.”

Suriname rouwt

“Het NDP-juk is niet langer te dragen. Suriname is aan het rouwen. Velen pakken hun hebben en houden in om de NDP bij de aanstaande verkiezingen de rug toe te keren. Ik hou van Bouta, al heeft hij een gespleten persoonlijkheid. Hij heeft meerdere gezichten. Twee daarvan zijn sympathiek en wreed. Ik hou echt van de stoere president, maar ik ben terneergedrukt en bloot. Hij houdt van ons, soso lobi, maar wat zal de toekomst brengen? Als ik Mighty Sparrow, de calypso-zanger mogen geloven, you can’t make love on hungry belly.”

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: