Veelzijdige komiek en artiest André Conrad heengegaan

De veelzijdige André Conrad van Surinaamse afkomst is in Nederland komen te overlijden. André Conrad bereikte een gezegende leeftijd van 86 jaar. Henk Van Vliet bevestigt het heengaan in een interview en vertelde meer. “In de zwart witte periode van STVS mochten wij genieten van de populaire komische programma’s Andre en Andretje, daarnaast werden de sketches ook op radio uitgezonden waaronder de Philips radio. Hij was heel bekend om zijn Surinaamse kerstliedjes. Conrad was woonachtig in Nederland maar zag het levenslicht in Suriname en begon hier ook aan zijn carrière. Hij heeft ook een bijdrage geleverd als het gaat om toneelstukken en voor de EBG kerk in Nederland. Verder was Conrad in de periode van minister-president Johan Adolf Pengel zijn technische persoon en ging overal mee voor opnames”, aldus Henk Van Vliet. Het nieuws gaat inmiddels viraal op sociale media en het regent van condoleance berichten. 

error: Kopiëren mag niet!