Monorath: ‘Brunswijk begrijpt gevoelens volk’

De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (Abop) heeft volgens Harish Monorath, Abop-kandidaat nummer 11 in Paramaribo, bij elke verkiezing getoond dat zij meer dan 100% gegroeid is. Bovendien is voorzitter Ronnie Brunswijk ‘de enige partijvoorzitter sang e investeer ing eygi moni niet alleen in politieke programma’s, maar ook in het volk’.  “De Abop-voorzitter begrijpt de gevoelens van het volk. Mensen moeten dingen zeggen hoe ze zijn. We kunnen alleen groeien, omdat Abop een visie heeft waarbij mensen in de gelegenheid worden gesteld om te groeien. Te yu leki voorzitter na wan ondernemer, wan sociaal gevoelig man, yu na wang man sang e libi nanga a volk en yu e begrijp deng gevoelens fu a volk, dan zal je in staat zijn om ook die gevoelens mee te nemen in je beleidsprogramma’s. Dat heeft niet alleen de voorzitter met zijn bestuur gedaan, maar dat doen wij gezamenlijk”, zei Monorath zaterdagavond tijdens een online massameeting. Volgens de politicus is de Abop één van de weinige partijen die bij de vorige verkiezingen al een Vision 2030 had gepresenteerd en eveneens een beleidsdocument heeft geproduceerd genaamd ‘Van Crisis naar ontwikkeling en voorspoed’.

“Maak tijd vrij om te gaan stemmen”

De Abop’er hield het kiezersvolk voor, de gegevens op hun oproepingskaarten en ID-kaart te controleren, omdat er weinig tijd is, terwijl er ook misbruik van de hele Coronasituatie wordt gemaakt om bepaalde deuren gesloten te houden. Hij noemt als voorbeeld een geval bij de registratie van politieke partijen. “Maak tijd vrij om te gaan stemmen”, stelde Monorath. Hij zei dat er tal van redenen zijn om op te sommen over wat deze regering niet goed heeft gedaan en waarom het kiezersvolk zeker naar de stembus moet gaan om deze regeerders weg te stemmen. “We hebben in totaal 92 leningen genomen. In 2013 hadden we bijna 1.1 miljard US dollars verdiend. Bijna 400 miljoen dollars kregen we dus extra binnen. In 2015 zei Hoefdraad dat als we onder de USD 600 miljoen kasreserve zakken, we een probleem gaan hebben. Wat is nu gebeurd? We zijn nu onder de USD 130 miljoen en ze hebben geld van de burgers afgepakt. Dezelfde governor van toen is nu minister en hij moet nu in staat van beschuldiging worden gesteld door de DNA. De koers is van SRD 3,50 naar SRD 11, 12 of 13 gegaan. Als u het voelt en ziet dat de vooruitgang er niet is, dan nodig ik u uit om te stemmen op de Abop”, aldus Monorath.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: