Verkiezingsnummer “VHP Ke Tjoeno” populair op social media

Het nummer “VHP Ke Tjoeno” dat is gebruikt bij de promo van de politieke partij is momenteel populair op sociale media en gaat viraal. Het lied is gezongen door de Surinaamse artiesten Shassie Soekha meer bekend als Bigaman en Farry Amatredjo. Shassie Soekha geeft aan in een interview dat het een nummer betreft dat hij tien jaar geleden mocht zingen. 

Soekha is al 32 jaren actief in de muziekwereld en is momenteel lid van muziekformatie ‘No Merxi’.  Het werd toen aangeboden aan de artiesten om de vocals te doen van  “VHP Ke Tjoeno”. Verder vindt Soekha het normaal dat het nummer na 10 jaren nog circuleert en zegt “fans moeten genieten van de muziek en de beslissing ligt aan het volk voor een betere Suriname, love them all blessings” aldus de artiest. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: