Vriend bewerkt rivaal met bijl

De politie van Paramaribo kreeg woensdag een melding van een mishandelingsgeval aan de Franchepanestraat. De politie is na de melding ter plaatse getogen voor onderzoek. Uit onderzoek blijkt dat een man zijn ex-partner ter plaatse heeft ontmoet. Hij wenste met zijn ex-vriendin te praten, echter weigerde zij, waarna er een woordenwisseling ontstond. De man bracht zijn ex-vriendin op een gegeven moment een klap toe, welke uitmondde in een vechtpartij. De huidige vriend van de vrouw pakte een bijl en bewerkte de ex-partner van zijn vriendin aan het hoofd. Deze liep een barstwond aan zijn hoofd op en werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, alwaar de ex-vriend ter observatie is opgenomen. De politie van Uitvlugt heeft de huidige vriend, K.M., ter zake zware mishandeling in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: