Salman Khan ondersteunt 50 vrouwelijke grondwerkers in Malegaon

Na meer dan 25.000 FWICE-werknemers te hebben geholpen, heeft Salman Khan opnieuw bewezen dat hij een hart van goud heeft. Hij heeft al deze werknemers gefinancierd en is begonnen met het overmaken van geld naar hun rekeningen vanwege de periode van afzondering als gevolg van het Coronavirus. De industrie is voor het eerst tot stilstand gekomen en Salman Khan heeft hen zonder aarzelen een handje geholpen. Nu heeft hij besloten om 50 vrouwelijke grondwerkers in Malegaon te helpen nadat hij zich realiseerde dat ze in de problemen zitten. Salman Khan heeft dagelijkse benodigdheden naar deze vrouwen gestuurd en het team van de acteur heeft bevestigd dat ze de hulp zo snel mogelijk hebben gestuurd. Hoewel Salman Khan op zijn boerderij in Panvel is, heeft hij contact gehouden met zijn team om de behoeftigen te helpen. Echt, Salman Khan heeft bewezen dat hij om de juiste redenen de ultieme bhai is.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: