Kriti Sanon’s MiMi en Sunny Kaushal’s Shiddat

Vanwege de maatregelen die in India genomen zijn na de uitbraak van het coronavirus, zijn de film releases en opnameschema’s tot stilstand gekomen. Vernomen wordt dat producenten een digitale release niet uitsluiten, voor het geval de bioscoopzalen niet open zijn tegen juni. “Het zijn niet de grote films die digitaal zouden komen, maar de relatief kleinere films, aangezien de producenten de extra rentekosten niet kunnen dragen bij het vertragen van de release. Van de T-serie tot Dharma, YRF en Maddock, elke toonaangevende producent is in gesprek met digitale giganten en bekijkt de mogelijkheid om hun films digitaal te laten uitbrengen”, onthulde een bron die dicht bij de ontwikkeling stond.

Terwijl bulkdeals worden uitgewerkt, hebben we vernomen dat twee films die producer Dinesh Vijan overweegt voor een digitale release, Kriti Sanons MiMi en Sunny Kaushal’s Shiddat zijn. ‘Maar het hangt allemaal af van de financiële levensvatbaarheid. Hij zou de theatrale release alleen loslaten als hij het bedrag krijgt dat hem voldoende tafelwinst oplevert. Afgezien van het geld, zijn er voortdurend discussies met zijn acteurs en regisseurs over de digitale release, aangezien dit een buitengewoon scenario is”, vertelde de bron verder eraan toevoegend dat de gesprekken op dit moment in een zeer vroeg stadium verkeren. “Het zijn allemaal vroege gesprekken die worden gestart en hangt af van hoe de zaken in de toekomst verlopen. Ze onderzoeken momenteel een mogelijke optie”. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: