Met een boekje in een hoekje

De Schrijversgroep ’77 heeft gewezen op de dienstverlening van Publishing Services Suriname (pubses.com), die onder andere bestaat uit het aan huis bezorgen van bestellingen. In verband met de maatregelen (social distancing) en de avondklok, die zijn getroffen om het Coronavirus tegen te gaan, wordt deze hulp aangeprezen als nuttig tijdverdrijf.

Wijze van betaling

In verband met Corona is digitaal vooruitbetalen gewenst, maar niet verplicht. De betaling kan ook plaatsvinden bij levering. De koopwaar wordt aangeprezen als een speciale diverse boekencollecties met verschillende thema’s, die zorgvuldig zijn samengesteld om de leeservaring te verbreden. Er kan gekozen worden tussen jongens, meisjes of gendermix collecties. Of tussen collecties van verschillende leeftijdsgroepen.

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: