Manisha Koirala denkt terug aan kankerbehandeling

Manisha Koirala heeft de strijd tegen kanker gewonnen en is een trotse overlevende. Gedurende de periode van afzondering is zij herinnerd aan de tijd toen ze in verband met haar behandeling opgesloten zat in haar appartement in New York gedurende 6 maanden. Ze vertelde dat die dagen 1000 maal erger waren dan de huidige. We zijn net twee maanden opgesloten en het geeft ons hoop dat het uiteindelijk beter zal worden, zegt de actrice. Ze zegt verder dat we de ernst van de situatie moeten begrijpen en inspiratie moeten putten uit onze ervaringen uit het verleden. Manisha Koirala heeft mensen ook geadviseerd gezond te eten en hun gezicht niet aan te raken. Ze heeft ook vaker haar huis schoongemaakt dan nodig. Manisha Koirala besteedt haar tijd in afzondering aan het beoefenen van haar hobby’s zoals tuinieren, schrijven en lezen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: