Coronavirus vredebreuk

Mogelijke schuilplaats voor personen die op straat zijn overvallen door de avondklok.

De smoorverliefde Ruben heeft het zaterdag jongstleden om 07.45 uur jongstleden aan de stok gekregen met de moeder van zijn vriendin, omdat hij vanwege de avondklok strandde en volgens hem niet naar huis kon.

Hier is geen pension

De moeder braakte scherpe taal uit: “Je bent geen goed mens. Je klopt elke dag aan met lege handen. Komt hier je buik vullen en zit te trekkebekken met mijn Cynthia. Je zit hier maar te minnekozen en hebt het lef om mijn kleinzoon naar de winkel te sturen om bier voor je te kopen. Hier is geen pension met kost en inwoning. Duvel op!”

Gratis logies

“Dat je door de politie kan worden opgepakt, is niet mijnprobleem. Het is juist een oplossing. Je kan dan genieten van gratis logies. Is die luxe je te teveel, dan kan je nog altijd in een goot schuilen of slapen in een van de vele kokers die het districtsbestuur langs de wegen heeft achtergelaten.”

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: