BPMO, COL, ABO en stafcollectief Minowc:

“Minister Ferrier laat Minowc downgraden door haar mismanagement”

Het leek erop dat de misstanden op het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc) geparkeerd waren, echter gaat Onderwijsminister Lilian Ferrier door om leidinggevenden op de schopstoel te plaatsen. Ditmaal is er gepoogd om Diana Riedewald uit haar functie te zetten, wat kwaad bloed heeft gezet bij de Bond Personeel van het ministerie van Onderwijs (BPMO), Confederatie voor Organisaties van Landsdienaren (COL), Algemene Bond Overheidspersoneel (ABO) en het stafcollectief Minowc. “Minister Ferrier laat Minowc downgraden door haar mismanagement”, accentueren de bonden gezamenlijk in een persbericht.

Vorige maand was het ministerie al platgelegd, doordat Muriel Hoepel en Natasia Bennanon onterecht ontheven zouden worden. Door de harde aanpak van de bonden is dit teruggedraaid. “Nu blijkt weer dat er met een andere leidinggevende gesold word. De minister heeft zichzelf in een positie gemanoeuvreerd, waarbij zij op het ministerie in elk geval niet langer serieus wordt bevonden.” De bonden protesteren tegen de aanval van Ferrier op Riedewald en tegen het feit dat Ferrier voor oponthoud zorgt bij het verwezenlijken van de welverdiende en achterstallige belangen van de functionarissen op het ministerie.

KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: