Auto belandt op z’n zij na harde klap

De politie van Nieuwe Haven kreeg omstreeks 06.30 uur een melding via de Command Center van een aanrijding tussen twee voertuigen aan de Saramaccastraat voor de inrit van de Hakrinbank.

Uit het onderzoek blijkt dat de veroorzaker S.R. met zijn auto over de Saramaccastraat reed komende vanuit de richting van Dr. Sophie Redmondstraat en gaande in die van de Zwartenhovenbrugstraat. Gekomen ter hoogte van de Hakrinbank zou bestuurder S.R. rechts inslaan om vervolgens naar het parkeerterrein van de bank te gaan. Een tegenligger gaf S.R. daarbij voorrang en op dat moment toen de bestuurder S.R. rechts afsloeg om de inrit op te rijden, haalde de bestuurder B.M. die achter S.R. reed hem in met als gevolg de botsing. Door de slag is de auto van S.R. op zijn rechterzij terecht gekomen. De bestuurder S.R. heeft geen noemenswaardige letsels opgelopen en hij is niet met de ambulance vervoerd. Zijn voertuig werd weggesleept omdat de schade aanzienlijk is. De betrokken bestuurders zijn wel in het bezit van een geldig rijbewijs en geen van hen verkeerden onder invloed van alcohol.

De politie van Nieuwe Haven is belast met het onderzoek.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!