Politieke Profielen: Claudette Etnel (DA’ 91)

Ik ben Claudette Etnel.  Geboren 24 april 1960. Ik ben moeder van 3 en grootmoeder van 4. In het dagelijks leven ben ik werkzaam op het ministerie van Arbeid als hoofdbeleids medewerker en geef leiding aan de Afdeling RaCo (Raad voor het Coöperatie wezen). Verder ben ik ondervoorzitter van de vakcentrale C-47 en geef vakbondsles op het SIVIS.

Ik ben hoofdbestuurslid van de politieke partij DRS. Wij zijn met DA’91 een overeenkomst aangegaan om aan deze verkiezingen te  onde de paraplu van DA91. We kunnen ons vinden in de ideologie van DA’91 en ook de routekaart ,op weg naar de Nieuwe Republiek , weerspiegelt ook onze doelstellingen.

iK maak me sterk voor de werkende klasse en  vooral de vrouwelijke werknemers. Binnen de routekaart van DA’91 zie je dat de mens ook centraal straat. We gaan voor een sterk en gezond gezin. Wij gaan  voor duurzame en rechtvaardige besluitvorming. De vrouw verdient een plek gelijkwaardig aan de man als het gaat om besluitvormende posities. De nieuwe uitdaging die nu voor ons ligt als het gaat om de gezondheidszorg met name nu het Covid-19 virus, vraagt dat wij gezamenlijk met man en macht werken aan een gezonde en duurzame oplossing. Teneinde de economische malaise waarin wij als land nu verkeren  het hoofd te bieden, zullen wij als DA’91 samen met u het volk, de nodige soms harde maatregelen moeten treffen. De leiding van het land zal voor moeten gaan in het brengen van offers. 

Ons uiteindelijk doel: Wij willen weer een gezond en leefbare en Nieuwe Republiek Suriname.  Als u uw toekomst belangrijk vind, dan stemt u DA’91.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: