Nog overtreders lockdown in Nickerie en Albina

Hoofdinspekteur Naarden gaf op de persconferentie van het Covid-19 team te kennen dat er in Nickerie in de voorbije dagen nog een aantal mensen zijn aangehouden die zich niet hielden aan de lockdown. Die personen werden overgebracht naar de politie lokatie tot en daar vastgehouden tot 6 am. 
In Albina waren er geen overtreders van de avondklok, maar wel bootslieden die nog illegaal mensen over de rivier vervoeren. Op de vroege ochtend van zondag 19 april heeft het Nationaal Leger maar liefst 7 personen aangehouden op de Marowijne rivier die van Albina naar Frans Guyana de oversteek waagden met personen en goederen. Zes van deze bootslieden werden door de militairen aangehouden rond half 1 in de ochtend, en 1 persoon rond 10 uur. Deze wetsovertreders werden naar de politie lokatie te Albina gebracht inzake mensen- en goederensmokkel, en de boten en motoren werden in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: