Houtenwoning geheel in as gelegd

De brandweer van de Toekomstweg kreeg maandagmiddag omstreeks 14.33 uur een melding van een woningbrand aan de Sakamoniestraat, een zijstraat van de Latourweg.

Ter plaatse aangekomen stond een oud model hoogbouwwoning geheel in hout opgetrokken in lichterlaaie. De brandmeester B. zegt dat de brandweer binnen 5 minuten ter plaatse was. Zij hadden de brand binnen 20 minuten onder controle.

Een belendend pand heeft wat brand- en schroeischade opgelopen. Twee schuiframen hebben brandschade en de windveer heeft schroeischade opgelopen. Het afgebrand huis was wel aangesloten op het elektriciteitsnet, maar niet tegen brand verzekerd.

Een zekere jongeman Ritesh B. woonde alleen in het bedoeld pand. De brandweer heeft geen gascylinder aangetroffen in die woning. Volgens de buren is de jongeman een drugsgebruiker. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

De brandweer heeft omstreeks 15.34 uur de brandlokatie verlaten.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: