Politieke Profielen: Yerry Navin Khoesial (NPS)

Ik ben in de politiek gestapt, ten eerste omdat ik het reeds heel vroeg op een positieve manier heb mogen ervaren, als een jochie van 15 jaar. Daarnaast baart de huidige situatie mij erg veel zorgen en ben mij ervan bewust dat de toekomst van onze jeugdigen zeer negatief is ingesteld.

Bij NPS staat ethiek en moraal hoog in het vaandel en ik zie mijn weerspiegeling daarin terug.

Als ik gekozen word, is er heel wat te doen voor land en volk, gezien de sociaal economische ramp die de huidige regering heeft achtergelaten.
Herstel economie, waardoor ook de criminaliteit zal afnemen, vanwege het boosten van verscheidene produktie sectoren.
Het opzetten van een professioneel ingericht farmaceutisch bedrijf tbv onze medische sector.
Stimuleren en begeleiden van jonge ondernemers met als doel: export.
Vernieuwing en professionalisering van ons onderwijs systeem .

Het eerste dat de partij moet doen is het terug brengen van vertrouwen, zekerheid, rust en veiligheid binnen onze samenleving.
Het afschaffen van alle wurgende wetgeving.
Een onderzoek laten plegen door een onafhankelijk buitenlands instituut naar het corrupt handelen van de vorige regering, vervolgens strafrechterlijk laten vervolgen, beslaglegging en deze terug brengen in de boezem van de staat.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: