Donkere dagen voor kledingzaken

Het zijn momenteel ook donkere dagen voor kledingzaken. Hoewel de meeste van deze zaken nog potdicht zijn, zijn er hier en daar nog enkele die nog opengaan. “Maar de verkoop gaat in ieder geval niet meer zoals dat vroeger was.” Tijden een gesprek met enkele winkeleigenaren wordt aangegeven dat zij niet veel hebben verkocht de afgelopen weken. Een eigenaar gaf aan dat hij zijn prijzen heeft teruggebracht, maar toch weinig klanten aantrekt. Burgers die nog ervoor kiezen om uit huis te gaan, zeggen dat het kopen van kleren nu helemaal geen prioriteit meer voor hen is. “Het kopen van kleren zie ik nu niet als belangrijk, want ik moet bijna elke dag spullen kopen om in huis te zetten, zodat ik kan eten. Het is niet iets dat ik gewend was te doen, maar hoe wij nu thuis zitten raakt alles op. Het kopen van kleren deden wij toen als wij naar een etentje gingen of een feest. Nu dat bijna afgeschaft is, zie ik het niet zo belangrijk om kleren te kopen”, zegt een burger. Een ander winkeleigenaar gaf aan dat hij kleren zelfs buiten de winkel heeft geplaats om klanten te trekken. Zijn verwachting is dat hij aan het einde van de dag ook wat kan verdienen. “If a go so doro mi habi fu sroto a winkrie ooktu”, zegt de winkeleigenaar.    

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: