Doodsoorzaak aangetroffen lijk vastgesteld

Het obductierapport van het ontzielde lichaam van de man, die zondag bewusteloos en bebloed achter een bushuisje op de kruising van de Koffiekamp en Brownsweg werd aangetroffen en naderhand kwam te overlijden, heeft uitgewezen dat het slachtoffer met een hard voorwerp aan het hoofd is bewerkt. De identiteit van het slachtoffer is vooralsnog niet bekend. De politie is nog bezig met het onderzoek. Een voorbijganger heeft op die bewuste dag het slachtoffer achter het bushuisje ontdekt en terstond de politie ingeschakeld. Het slachtoffer werd overgebracht naar de poli van Brownsweg alwaar de man is bezweken als gevolg van de opgelopen letsels. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek. De dader in deze zaak wordt opgespoord. Er moeten eventuele getuigen gehoord worden.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: