Politieke Profielen: Ramotar Shankar (NPS)

Waarom ben je in de politiek gestapt ?

Ik heb vanaf mijn tienerjaren het politiek gebeuren in Suriname gevolgd en belangstelling ervoor gehad. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik nooit gedacht had politicus te worden. Ik heb vaak aandachtig naar debatten zitten luisteren tussen oppositie en coalitie in het parlement. Het debatteren boeide me. De politiek werd mijn droom en passie naarmate ik ouder werd.

Waarom heb je voor de NPS gekozen ?

In februari 2017 besloot ik de politiek in te gaan. Ik heb met volle overtuiging gekozen voor de NPS, omdat de NPS altijd liefde heeft getoond voor land en volk. De NPS is een partij met fatsoen, eerlijkheid, transparantie en kundige leiders.

Wat wil je voor het volk doen als je gekozen wordt ?

Ik wil mij inzetten en een positieve bijdrage leveren voor opbouw en ontwikkeling van ons land, zodat alle Surinamers een beter bestaan hebben.

Wat moet de partij als eerste aanpakken?

Een paar van de aangenomen wetten van de regering Bouterse herzien zoals: wet controle valutaverkeer en transactiekantoren en de wet rij- en voertuigen belasting.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: