Politieke Profielen: Lydia Rodgers (NPS)

Mijn naam is Lydia Rodgers gehuwd Dasimin.

Ik ben al bijna 42 jaren woonachtig in het ressort Jarikaba, gelegen in het district Saramacca. In de politiek gaat het om het vinden van oplossingen voor maatschappelijke problemen en het aandragen van ideeën.

Door de huidige economische en politieke crisis wil ik mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen om zelf mee te werken en vorm te geven aan een ander beleid. Er is behoefte aan goede beleidsvoerders met vernieuwende ideeën.

Voor mij vormen dicipline, integriteit, vrijheid, rechtvaardigheid, solidariteit en duurzaamheid de leidraad voor het handelen binnen de politiek. Ik volg liever een partij die de goede kant oploopt, openstaat voor innovaties en kritiek, dan een partij die vol zelfvertrouwen de verkeerde afslag neemt. Vandaar mijn keus voor de Nationale Partij Suriname, de NPS.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: