Woning Tomatiboitiweg weg geheel afgebrand

De brandweer kreeg op donderdag 16 april 2020 een melding van een woningbrand aan de Tomatiboitiweg in het ressort van politie Munder.

Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt dat de brandweer omstreeks 11.54 uur de melding van deze woningbrand binnen kreeg. Binnen 11 minuten was de brandweer op de brandlokatie en trof ter plaatse een laagbouw woning in hout opgetrokken die in lichterlaaie stond.

Een seniore vrouw woonde samen met twee minderjarige kinderen in de bedoelde woning. Het betreft één kamer woning met een oppervlakte van 7 bij 5 meters. Het huis is geheel in vlammen opgegaan.

De oorzaak van deze woningbrand is vooralsnog niet bekend, zegt Pinas. De brandweer heeft uit het brandend pand twee gascylinders van elk 28lbs verwijderd en veilig gesteld. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De brandweer had de brand omstreeks 11.16 uur onder controle.


Een belendend pand van een zekere meneer I.S. heeft water- en schroeischade opgelopen. Deze buurman was ten tijde van de brand niet thuis.  De politie van Munder is belast met het onderzoek.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: